Banka Ekonomike dhuron gjak me rastin e 11 vjetorit të Pavarësisë së Kosovës.
Banka Ekonomike dhuron gjak me rastin e 11 vjetorit të Pavarësisë së Kosovës.

Banka Ekonomike si banka e vetme me 100% kapital vendor, për te dytin vit radhazi i është bashkuar nismës së Transfuzionit të Gjakut në fushatën sensibilizuese me rastin e 11 vjetorit të Pavarësisë së Kosovës.

 
Me këtë rast kemi shndërruar zyrat tona në një ambient të përshtatshëm për dhurim të gjakut dhe punonjësit e Bankës Ekonomike janë treguar të gatshëm për të dhuruar gjakun e tyre në ndihmë të të gjithë personave në nevojë, me moton “Dhuro gjak, shpëto jetë”! 
 
 
 
 
 
 

Në kuadër të përgjegjësisë sociale edhe në të ardhmen do të vazhdojmë me aktivitete të tilla duke synuar nxitjen e të gjithë shoqërisë e specifikisht të rinjëve ndaj këtij akti human.

Banka Ekonomike

Mendon për ty! 
 
 
List of videos
OFERTË SPECIALE PËR MIKRO BIZNESE
OFERTË SPECIALE PËR MIKRO BIZNESE
13.03.2019 | 03:57
OFERTË SPECIALE PËR MIKRO BIZNESE Kredi për MIKRO BIZNESE deri në 50,000 Eur, me norma atraktive
Banka Ekonomike nënshkruan marrëveshjen e garancisë me Fondin Kosovar për Garanci Kreditore.
Banka Ekonomike nënshkruan marrëveshjen e garancisë me Fondin Kosovar për Garanci Kreditore.
27.02.2019 | 12:00
Banka Ekonomike nënshkruan marrëveshjen e garancisë me Fondin Kosovar për Garanci Kreditore.
Banka Ekonomike dhuron gjak me rastin e 11 vjetorit të Pavarësisë së Kosovës.
Banka Ekonomike dhuron gjak me rastin e 11 vjetorit të Pavarësisë së Kosovës.
19.02.2019 | 12:00
Banka Ekonomike si banka e vetme me 100% kapital vendor, për te dytin vit radhazi i është bashkuar
OFERTË SPECIALE PËR INDIVIDË
OFERTË SPECIALE PËR INDIVIDË
15.02.2019 | 15:03
OFERTË SPECIALE PËR INDIVIDË Kredi Individuale deri në 30,000 Eur, me norma atraktive të interesit,