Nxënësit e SHF "Xhemajl Mustafa" vizituan Bankën Ekonomike
Nxënësit e SHF "Xhemajl Mustafa" vizituan Bankën Ekonomike
Banka Ekonomike sot në ambientet e Qendrës së Biznesit, ka mirëpritur një grup nxënësish të Shkollës Fillore “Xhemajl Mustafa”, të cilët nga afër janë njoftuar me ambientet e bankës dhe proceset e punës.
Me të drejtë konsiderohen si gurthemel i një kombi e shoqërie. Janë të vegjël por që mund ta ndryshojnë botën duke qenë qytetar të së ardhmës.
 
 
 
Poashtu, nxënësit janë njoftuar për ngritjen e vetëdijes mbi rëndësinë e kursimit si dhe janë shpërndarë dhurata modeste.
Banka Ekonomike
Mendon për ty!
List of videos
OFERTË SPECIALE PËR INDIVIDË
OFERTË SPECIALE PËR INDIVIDË
15.02.2019 | 15:03
OFERTË SPECIALE PËR INDIVIDË Kredi Individuale deri në 30,000 Eur, me norma atraktive të interesit,
Banka Ekonomike vazhdon të ndajë mirënjohje për performuesit më të mirë gjatë kampanjave për Kredi Individuale, Kredi për Mikro Biznese si dhe Kredi për Agro Biznese.
Banka Ekonomike vazhdon të ndajë mirënjohje për performuesit më të mirë gjatë kampanjave për Kredi Individuale, Kredi për Mikro Biznese si dhe Kredi për Agro Biznese.
23.01.2019 | 12:00
Avantazhi i vërtetë konkurues në çdo biznes është vetëm një fjalë - ajo është Punonjësi. Dhe
NJOFTIM - MBYLLJA E LLOGARIVE
NJOFTIM - MBYLLJA E LLOGARIVE
15.01.2019 | 09:39
Njoftohen të gjithë klientët e Bankës Ekonomike të cilët kanë llogari të hapur në këtë bankë se me
Banka Ekonomike shpërblehet me çmimin Punëdhënësi i vitit 2018
Banka Ekonomike shpërblehet me çmimin Punëdhënësi i vitit 2018
19.12.2018 | 12:00
Në mbrëmjen Gala të organizuar nga Oda Ekonomike e Kosovës, Banka Ekonomike është shpërblyer me