BANKA EKONOMIKE ME LOKACION TE RI NE KLINË
BANKA EKONOMIKE ME LOKACION TE RI NE KLINË

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
BANKA EKONOMIKE ME LOKACION TE RI NE KLINË

Banka Ekonomike njofton të gjithë klientët se ka rialokuar Nëndegën në Klinë në një lokacion të ri, Sheshi “Mujë Krasniqi”.

Ky lokacion me dizajn modern është në përputhje me imazhin e ri të Bankës Ekonomike, i cili ofron hapësirë më të përshtatshme, komunikim më të mirë, qasje më të lehtë dhe të shpejtë në produktet dhe shërbimet bankare.
 
“Hapja e kësaj Nëndege demonstron qartë se Banka Ekonomike është në angazhim të vazhdueshëm si një partner në zhvillimin ekonomik dhe financiar në të gjitha këndet e Kosovës. Ne nuk kemi asnjë dyshim se angazhimi për Kosovën nga Banka Ekonomike do të bëhet më i fortë dhe do të vazhdojë edhe në të ardhmen, pasi ajo zhvillon një biznes të shpërblimit në Kosovë dhe pasi jep një kontribut domethënës në zhvillimin e një sektori financiar efikas dhe të qëndrueshëm. Përfitimet e këtij investimi për qytetaret dhe bizneset e Klinës dhe vendeve përreth do të realizohen vetëm kur klientët marrin standardin dhe cilësinë e shërbimit për të cilin ata kanë të drejtë”, tha Fatos Krasniqi, Kryeshef Ekzekutiv.
 
List of videos
OFERTË SPECIALE PËR INDIVIDË
OFERTË SPECIALE PËR INDIVIDË
15.02.2019 | 15:03
OFERTË SPECIALE PËR INDIVIDË Kredi Individuale deri në 30,000 Eur, me norma atraktive të interesit,
Banka Ekonomike vazhdon të ndajë mirënjohje për performuesit më të mirë gjatë kampanjave për Kredi Individuale, Kredi për Mikro Biznese si dhe Kredi për Agro Biznese.
Banka Ekonomike vazhdon të ndajë mirënjohje për performuesit më të mirë gjatë kampanjave për Kredi Individuale, Kredi për Mikro Biznese si dhe Kredi për Agro Biznese.
23.01.2019 | 12:00
Avantazhi i vërtetë konkurues në çdo biznes është vetëm një fjalë - ajo është Punonjësi. Dhe
NJOFTIM - MBYLLJA E LLOGARIVE
NJOFTIM - MBYLLJA E LLOGARIVE
15.01.2019 | 09:39
Njoftohen të gjithë klientët e Bankës Ekonomike të cilët kanë llogari të hapur në këtë bankë se me
Banka Ekonomike shpërblehet me çmimin Punëdhënësi i vitit 2018
Banka Ekonomike shpërblehet me çmimin Punëdhënësi i vitit 2018
19.12.2018 | 12:00
Në mbrëmjen Gala të organizuar nga Oda Ekonomike e Kosovës, Banka Ekonomike është shpërblyer me