Banka Ekonomike me lokacion të ri në Hajvali
Banka Ekonomike me lokacion të ri në Hajvali
Banka Ekonomike me lokacion të ri në Hajvali
 
Banka Ekonomike njofton të gjithë klientët se ka rialokuar Degën e Hajvalisë në një lokacion të ri, Magjistralja Prishtinë – Gjilan, kilometri i 2-të, Kompleksi “Diamond Residence”.
 
 Hapja e kësaj dege në Hajvali demonstron qartë se Banka Ekonomike është në angazhim të vazhdueshëm si një partner në zhvillimin ekonomik dhe financiar në të gjitha këndet e Kosovës. Ne nuk kemi asnjë dyshim se angazhimi për Kosovën nga Banka Ekonomike do të bëhet më i fortë dhe do të vazhdojë edhe në të ardhmen, pasi ajo zhvillon një biznes të shpërblimit në Kosovë dhe pasi jep një kontribut domethënës në zhvillimin e një sektori financiar efikas dhe të qëndrueshëm.
 
Përfitimet e këtij investimi për qytetaret dhe bizneset e Hajvalisë dhe vendeve përreth do të realizohen vetëm kur klientët marrin standardin dhe cilësinë e shërbimit për të cilin ata kanë të drejtë. Për t’i plotësuar nevojat bankare të klientëve tanë, kemi krijuar hapësirën vetë shërbyese 24/7, ku klientët mund të shfrytëzojnë në çdo kohë dhe kryejnë shërbimet e tyre, pa u kufizuar nga orari zyrtar i bankës ”,tha Fatos Krasniqi, Kryeshef Ekzekutiv.
 
Banka Ekonomike 
Mendon për ty!
List of videos
KREDI HIPOTEKARE DERI NË 350'000 EUR
KREDI HIPOTEKARE DERI NË 350'000 EUR
03.06.2019 | 05:36
Planet tuaja për shtëpi apo banesë të re me Bankën Ekonomike mund ti realizoni shumë shpejt, në
OFERTË SPECIALE PËR MIKRO BIZNESE
OFERTË SPECIALE PËR MIKRO BIZNESE
13.03.2019 | 03:57
OFERTË SPECIALE PËR MIKRO BIZNESE Kredi për MIKRO BIZNESE deri në 50,000 Eur, me norma atraktive
Banka Ekonomike nënshkruan marrëveshjen e garancisë me Fondin Kosovar për Garanci Kreditore.
Banka Ekonomike nënshkruan marrëveshjen e garancisë me Fondin Kosovar për Garanci Kreditore.
27.02.2019 | 12:00
Banka Ekonomike nënshkruan marrëveshjen e garancisë me Fondin Kosovar për Garanci Kreditore.
Banka Ekonomike dhuron gjak me rastin e 11 vjetorit të Pavarësisë së Kosovës.
Banka Ekonomike dhuron gjak me rastin e 11 vjetorit të Pavarësisë së Kosovës.
19.02.2019 | 12:00
Banka Ekonomike si banka e vetme me 100% kapital vendor, për te dytin vit radhazi i është bashkuar