Banka Ekonomike i’u mundësoi studentëve të radhës punën praktike
Banka Ekonomike i’u mundësoi studentëve të radhës punën praktike
Banka Ekonomike i’u mundësoi studentëve të radhës punën praktike
 
Gjatë dy muajve të praktikës, praktikantët patën mundësi të përfitojnë përvojë direkte nga puna në botën reale të biznesit. Studenteve i’u mundësua që të shohin se si dhe ku mund t’i shfrytëzojnë praktikisht njohuritë teorike që kanë mësuar në universitet. Kjo mundësi për studentët po ofrohet nga Banka Ekonomike me qëllim të mbështetjes së brezit të ri të studentëve për t’i përgatitur ata para një tregu sfidues dhe dinamik.
 
Banka Ekonomike
Mendon për ty!
List of videos
KREDI HIPOTEKARE DERI NË 350'000 EUR
KREDI HIPOTEKARE DERI NË 350'000 EUR
03.06.2019 | 05:36
Planet tuaja për shtëpi apo banesë të re me Bankën Ekonomike mund ti realizoni shumë shpejt, në
OFERTË SPECIALE PËR MIKRO BIZNESE
OFERTË SPECIALE PËR MIKRO BIZNESE
13.03.2019 | 03:57
OFERTË SPECIALE PËR MIKRO BIZNESE Kredi për MIKRO BIZNESE deri në 50,000 Eur, me norma atraktive
Banka Ekonomike nënshkruan marrëveshjen e garancisë me Fondin Kosovar për Garanci Kreditore.
Banka Ekonomike nënshkruan marrëveshjen e garancisë me Fondin Kosovar për Garanci Kreditore.
27.02.2019 | 12:00
Banka Ekonomike nënshkruan marrëveshjen e garancisë me Fondin Kosovar për Garanci Kreditore.
Banka Ekonomike dhuron gjak me rastin e 11 vjetorit të Pavarësisë së Kosovës.
Banka Ekonomike dhuron gjak me rastin e 11 vjetorit të Pavarësisë së Kosovës.
19.02.2019 | 12:00
Banka Ekonomike si banka e vetme me 100% kapital vendor, për te dytin vit radhazi i është bashkuar