BANKA EKONOMIKE ËSHTË DUKE MARRË PJESË NË PANAIRIN E AGROBIZNESIT DHE USHQIMIT “AGROKOS”
BANKA EKONOMIKE ËSHTË DUKE MARRË PJESË NË PANAIRIN E AGROBIZNESIT DHE USHQIMIT “AGROKOS”

Banka Ekonomike është duke marrë pjesë në Panairin e Agrobiznesit dhe Ushqimit “AGROKOS”, i cili është duke u mbajtur në Pallatin e Rinisë në Prishtinë.

Për t’u njoftuar me ofertat më të reja të Bankës Ekonomike, na vizitoni nga sot deri më 19 Tetor 2018.

Ju mirëpresim.

Banka Ekonomike
Mendon për ty!

List of videos
OFERTË SPECIALE PËR MIKRO BIZNESE
OFERTË SPECIALE PËR MIKRO BIZNESE
13.03.2019 | 03:57
OFERTË SPECIALE PËR MIKRO BIZNESE Kredi për MIKRO BIZNESE deri në 50,000 Eur, me norma atraktive
Banka Ekonomike nënshkruan marrëveshjen e garancisë me Fondin Kosovar për Garanci Kreditore.
Banka Ekonomike nënshkruan marrëveshjen e garancisë me Fondin Kosovar për Garanci Kreditore.
27.02.2019 | 12:00
Banka Ekonomike nënshkruan marrëveshjen e garancisë me Fondin Kosovar për Garanci Kreditore.
Banka Ekonomike dhuron gjak me rastin e 11 vjetorit të Pavarësisë së Kosovës.
Banka Ekonomike dhuron gjak me rastin e 11 vjetorit të Pavarësisë së Kosovës.
19.02.2019 | 12:00
Banka Ekonomike si banka e vetme me 100% kapital vendor, për te dytin vit radhazi i është bashkuar
OFERTË SPECIALE PËR INDIVIDË
OFERTË SPECIALE PËR INDIVIDË
15.02.2019 | 15:03
OFERTË SPECIALE PËR INDIVIDË Kredi Individuale deri në 30,000 Eur, me norma atraktive të interesit,