REALIZONI QËLLIMET TUAJA ME OFERTËN SPECIALE PËR KREDI INDIVIDUALE DERI NË 25,000 EUR
REALIZONI QËLLIMET TUAJA ME OFERTËN SPECIALE PËR KREDI INDIVIDUALE DERI NË 25,000 EUR
Realizoni qëllimet tuaja me ofertën me të re për kredi individuale nga Banka Ekonomike
KREDI INDIVIDUALE DERI NË 25,000 EUR 
NORMË PREFERENCIALE TË INTERESIT
0% SHPENZIME ADMINISTRATIVE
PA GARANTUES, PA BASHKËHUAMARRËS
PA HIPOTEKË,
FLEXI KARTELË (MASTERCARD),
deri në 18 këste pa provizion, fito bonus, me mirëmbajtje falas për vitin e parë
E-BANKING (aktivizimi falas)
SMS BANKING (aktivizimi falas) 
 Për çdo informatë shtesë, ju lutem vizitoni njërën nga degët tona në mbarë Kosovën
                                                         Oferta Vlenë deri më 30 Tetor 2014
Ju mirëpresim!                                                                                                                                         +381 (0) 38 22 53 53
Banka Ekonomike                                                                                                                                    +386 (0) 49 73 33 22
Traditë dhe Siguri                                                                                                                                  www.bekonomike.com
                                                                                                                                                       
Facebook: Banka Ekonomike
Instagram: bankaekonomike
List of videos
Njoftim për ndryshim të çmimorës së shërbimeve për individë dhe persona juridik
Njoftim për ndryshim të çmimorës së shërbimeve për individë dhe persona juridik
19.06.2019 | 11:22
Banka Ekonomike njofton të gjithë klientët e saj se duke filluar nga data 25 Korrik 2019, çmimorja
KREDI HIPOTEKARE DERI NË 350'000 EUR
KREDI HIPOTEKARE DERI NË 350'000 EUR
03.06.2019 | 05:36
Planet tuaja për shtëpi apo banesë të re me Bankën Ekonomike mund ti realizoni shumë shpejt, në
OFERTË SPECIALE PËR MIKRO BIZNESE
OFERTË SPECIALE PËR MIKRO BIZNESE
13.03.2019 | 03:57
OFERTË SPECIALE PËR MIKRO BIZNESE Kredi për MIKRO BIZNESE deri në 50,000 Eur, me norma atraktive
Banka Ekonomike nënshkruan marrëveshjen e garancisë me Fondin Kosovar për Garanci Kreditore.
Banka Ekonomike nënshkruan marrëveshjen e garancisë me Fondin Kosovar për Garanci Kreditore.
27.02.2019 | 12:00
Banka Ekonomike nënshkruan marrëveshjen e garancisë me Fondin Kosovar për Garanci Kreditore.