OFERTË SPECIALE PËR KREDI PËR BIZNESE DERI NË 100,000 EUR
OFERTË SPECIALE PËR KREDI PËR BIZNESE DERI NË 100,000 EUR
Nëse dëshironi të merrni Kredi për Biznesin tuaj, ne kemi zgjidhjen ideale për ju, duke ju mundësuar t'i realizoni synimet tuaja shumë lehtë dhe shpejtë.
 
Oferta për Biznese: 
Kredi biznesi deri në 100,000 EUR
0% shpenzime administrative
Normë preferenciale të interesit
Flexi Kartelë (Mastercard) deri në 18 këste pa provizion, fito bonus, me mirëmbajtje falas për vitin e parë
E-Banking aktivizimi falas
SMS Njoftimi
Oferta vlen deri më 15 Korrik 2014 
Për cdo informatë shtesë, ju lutem vizitoni njërën nga degët tona në mbarë Kosovën
Ju mirëpresim!
List of videos
Njoftim për ndryshim të çmimorës së shërbimeve për individë dhe persona juridik
Njoftim për ndryshim të çmimorës së shërbimeve për individë dhe persona juridik
19.06.2019 | 11:22
Banka Ekonomike njofton të gjithë klientët e saj se duke filluar nga data 25 Korrik 2019, çmimorja
KREDI HIPOTEKARE DERI NË 350'000 EUR
KREDI HIPOTEKARE DERI NË 350'000 EUR
03.06.2019 | 05:36
Planet tuaja për shtëpi apo banesë të re me Bankën Ekonomike mund ti realizoni shumë shpejt, në
OFERTË SPECIALE PËR MIKRO BIZNESE
OFERTË SPECIALE PËR MIKRO BIZNESE
13.03.2019 | 03:57
OFERTË SPECIALE PËR MIKRO BIZNESE Kredi për MIKRO BIZNESE deri në 50,000 Eur, me norma atraktive
Banka Ekonomike nënshkruan marrëveshjen e garancisë me Fondin Kosovar për Garanci Kreditore.
Banka Ekonomike nënshkruan marrëveshjen e garancisë me Fondin Kosovar për Garanci Kreditore.
27.02.2019 | 12:00
Banka Ekonomike nënshkruan marrëveshjen e garancisë me Fondin Kosovar për Garanci Kreditore.