KESH KREDI DERI NË 5,000 EUR
KESH KREDI DERI NË 5,000 EUR
Banka Ekonomike, me ofertën më të re, i bën ëndrrat tuaja realitet
 
Merr kredi personale deri në 5,000 Eur
Duke paguar vetëm 82 Eur në muaj
Si dhe 0% shpenzimet administrative
Pa garantues dhe pa bashkëhuamarrës
Kurse kredinë filloni ta paguani pas 3 muajve
 
Nuk mbetet me kaq, ju poashtu përfitoni edhe:
 
Flexi Kartelë – kreditë kartelë me të cilën mund të paguani deri në 18 këste, pa provizion dhe njëkohësisht fitoni bonus – mirëmbajtja falas për vitin e parë
E banking & SMS Banking – aktivizimi falas
 
Për informata më të hollësishme, ju lutemi vizitoni njërën nga degët tona më të afërt për ju!
 
Oferta vlen deri më 30 Gusht 2014
                                                           
Ju mirëpresim!                                                                                                                                                           +381 (0) 38 22 53 53
Banka Ekonomike                                                                                                                                                    +386 (0) 49 73 33 22
Traditë dhe siguri                                                                                                                                              www.bekonomike.com 
                                                                                                                                                                                                                           Facebook: Banka Ekonomike
                                                                                                                                                                                                                             Instagram: bankaekonomike
 
List of videos
Njoftim për ndryshim të çmimorës së shërbimeve për individë dhe persona juridik
Njoftim për ndryshim të çmimorës së shërbimeve për individë dhe persona juridik
19.06.2019 | 11:22
Banka Ekonomike njofton të gjithë klientët e saj se duke filluar nga data 25 Korrik 2019, çmimorja
KREDI HIPOTEKARE DERI NË 350'000 EUR
KREDI HIPOTEKARE DERI NË 350'000 EUR
03.06.2019 | 05:36
Planet tuaja për shtëpi apo banesë të re me Bankën Ekonomike mund ti realizoni shumë shpejt, në
OFERTË SPECIALE PËR MIKRO BIZNESE
OFERTË SPECIALE PËR MIKRO BIZNESE
13.03.2019 | 03:57
OFERTË SPECIALE PËR MIKRO BIZNESE Kredi për MIKRO BIZNESE deri në 50,000 Eur, me norma atraktive
Banka Ekonomike nënshkruan marrëveshjen e garancisë me Fondin Kosovar për Garanci Kreditore.
Banka Ekonomike nënshkruan marrëveshjen e garancisë me Fondin Kosovar për Garanci Kreditore.
27.02.2019 | 12:00
Banka Ekonomike nënshkruan marrëveshjen e garancisë me Fondin Kosovar për Garanci Kreditore.