OFERTË PËR KREDI BUJQËSORE GJATË MUAJIT TETOR!
OFERTË PËR KREDI BUJQËSORE GJATË MUAJIT TETOR!
Me rastin e mbajtjës së Panairit të Produkteve Bujqësore 2013, për të gjithë klientët e sektorit të Bujqësisë Banka Ekonomike ofron Kredi Bujqësore me 0% shpenzime administrative gjatë tërë muajit Tetor.
Ky hap korrespondon me një prej qëllimeve të Bankës Ekonomike për të mbështetur rritjen e prodhimtarisë vendore me theks të veçantë sektorin e bujqësisë.
Për çdo informatë shtesë rreth shfrytëzimit të kësaj oferte, ju lutem vizitoni njërën prej degëve të Bankës Ekonomike në të gjithë Kosovën. 
Partneriteti vendor jep sukses!
List of videos
Njoftim për ndryshim të çmimorës së shërbimeve për individë dhe persona juridik
Njoftim për ndryshim të çmimorës së shërbimeve për individë dhe persona juridik
19.06.2019 | 11:22
Banka Ekonomike njofton të gjithë klientët e saj se duke filluar nga data 25 Korrik 2019, çmimorja
KREDI HIPOTEKARE DERI NË 350'000 EUR
KREDI HIPOTEKARE DERI NË 350'000 EUR
03.06.2019 | 05:36
Planet tuaja për shtëpi apo banesë të re me Bankën Ekonomike mund ti realizoni shumë shpejt, në
OFERTË SPECIALE PËR MIKRO BIZNESE
OFERTË SPECIALE PËR MIKRO BIZNESE
13.03.2019 | 03:57
OFERTË SPECIALE PËR MIKRO BIZNESE Kredi për MIKRO BIZNESE deri në 50,000 Eur, me norma atraktive
Banka Ekonomike nënshkruan marrëveshjen e garancisë me Fondin Kosovar për Garanci Kreditore.
Banka Ekonomike nënshkruan marrëveshjen e garancisë me Fondin Kosovar për Garanci Kreditore.
27.02.2019 | 12:00
Banka Ekonomike nënshkruan marrëveshjen e garancisë me Fondin Kosovar për Garanci Kreditore.