BANKA EKONOMIKE MERR PJESË NË PANAIRIN E BUJQËSISË 2013
BANKA EKONOMIKE MERR PJESË NË PANAIRIN E BUJQËSISË 2013
Si sinjal i gatishmërisë dhe rëndësisë në trajtimin e sektorit të bujqësisë së Republikës së Kosovës, Banka Ekonomike edhe këtë vit merr pjesë në Panairin e Bujqësisë 2013.
Me qëllim të mbështetjës së klientëve që merren me sektorin e bujqësisë, Banka Ekonomike gjatë tërë muajit Tetor ofron kredi bujqësore pa shpenzime administrative!
Panairi zyrtarisht ka filluar ditën e mërkurë (02 Tetor) dhe do të jetë i hapur deri ditën e shtunë (05 Tetor) në orën 16:00.
Për më shumë informata rreth panairit apo mundësive për aplikim, ju lutem vizitoni njërën nga degët e Bankës Ekonomike në gjithë Kosovën. 
List of videos
Njoftim për ndryshim të çmimorës së shërbimeve për individë dhe persona juridik
Njoftim për ndryshim të çmimorës së shërbimeve për individë dhe persona juridik
19.06.2019 | 11:22
Banka Ekonomike njofton të gjithë klientët e saj se duke filluar nga data 25 Korrik 2019, çmimorja
KREDI HIPOTEKARE DERI NË 350'000 EUR
KREDI HIPOTEKARE DERI NË 350'000 EUR
03.06.2019 | 05:36
Planet tuaja për shtëpi apo banesë të re me Bankën Ekonomike mund ti realizoni shumë shpejt, në
OFERTË SPECIALE PËR MIKRO BIZNESE
OFERTË SPECIALE PËR MIKRO BIZNESE
13.03.2019 | 03:57
OFERTË SPECIALE PËR MIKRO BIZNESE Kredi për MIKRO BIZNESE deri në 50,000 Eur, me norma atraktive
Banka Ekonomike nënshkruan marrëveshjen e garancisë me Fondin Kosovar për Garanci Kreditore.
Banka Ekonomike nënshkruan marrëveshjen e garancisë me Fondin Kosovar për Garanci Kreditore.
27.02.2019 | 12:00
Banka Ekonomike nënshkruan marrëveshjen e garancisë me Fondin Kosovar për Garanci Kreditore.