BANKA EKONOMIKE MBËSHTET IFTARIN NGA SHOQATA E BIZNESMENËVE DHE ZEJTARËVE - ESNAF
BANKA EKONOMIKE MBËSHTET IFTARIN NGA SHOQATA E BIZNESMENËVE DHE ZEJTARËVE - ESNAF
 

Prizren 23.07.2013

Banka Ekonomike ofron mundësi të shumta bashkëpunimi për të gjitha kompanitë vendore me theks të veçantë përkrahë bizneset të vogla dhe të mesme në mbarë Kosovën.

Së fundi, Banka Ekonomike ka përkrahur organizimin e iftarit tradicional të mbajtur me datë 23.07.2013, eveniment ky i organizuar nga shoqata e Biznesmenëve dhe Zejtarëve - Esnaf në Prizren.

Në këtë iftar ishin të pranishëm rreth 500 pjesëmarrës afarist e zejtar nga Prizreni dhe mysafir të ftuar.

Organizatorët i shprehën mirënjohje të veçantë Bankës Ekonomike për mbështetjen e ofruar duke theksuar se ky partneritet do të ofroj mundësi të reja për afaristët anëtar të Esnafit.

Me këtë rast Banka Ekonomike dhe stafi i saj i përkushtuar urojnë të gjithë besimtarët e fesë islame në Kosovë muajin e shenjtë të Ramazanit. 

List of videos
Njoftim për ndryshim të çmimorës së shërbimeve për individë dhe persona juridik
Njoftim për ndryshim të çmimorës së shërbimeve për individë dhe persona juridik
19.06.2019 | 11:22
Banka Ekonomike njofton të gjithë klientët e saj se duke filluar nga data 25 Korrik 2019, çmimorja
KREDI HIPOTEKARE DERI NË 350'000 EUR
KREDI HIPOTEKARE DERI NË 350'000 EUR
03.06.2019 | 05:36
Planet tuaja për shtëpi apo banesë të re me Bankën Ekonomike mund ti realizoni shumë shpejt, në
OFERTË SPECIALE PËR MIKRO BIZNESE
OFERTË SPECIALE PËR MIKRO BIZNESE
13.03.2019 | 03:57
OFERTË SPECIALE PËR MIKRO BIZNESE Kredi për MIKRO BIZNESE deri në 50,000 Eur, me norma atraktive
Banka Ekonomike nënshkruan marrëveshjen e garancisë me Fondin Kosovar për Garanci Kreditore.
Banka Ekonomike nënshkruan marrëveshjen e garancisë me Fondin Kosovar për Garanci Kreditore.
27.02.2019 | 12:00
Banka Ekonomike nënshkruan marrëveshjen e garancisë me Fondin Kosovar për Garanci Kreditore.