Socializimi i Stafit
Socializimi i Stafit
Asnjë kompani nuk mund të mbijetoj pa një staf profesional dhe të përkushtuar. Angazhimi dhe përkushtimi i vazhdueshëm që stafi i Bankës Ekonomike e sjellin në punë është treguesi kyç i suksesit tonë. Andaj, Banka Ekonomike organizoi një vikend në Shqipëri për stafin e saj, me qëllim të socializimit dhe fuqizimit të punës ekipore, si pjesë përbërëse e vlerave tona.
 
 
Banka Ekonomike
Mendon për ty!
List of videos
Ditët e Agrobiznesit
Ditët e Agrobiznesit
07.06.2017 | 14:12
Në kuadër të "Ditëve të Agrobiznesit 2017” në Gjakovë, si aktivitet përmbyllës i tri ditëve, sot
Ditët e Agrobiznesit 2017
Ditët e Agrobiznesit 2017
03.06.2017 | 12:00
Banka Ekonomike po merr pjesë në “Ditët e Agrobiznesit 2017 ", i cili mbahet nga data 01 Qershori
Dita Ndërkombëtare e Fëmijëve
Dita Ndërkombëtare e Fëmijëve
01.06.2017 | 00:00
Fëmijët janë vatër e dashurisë të mbushur me çiltërsi, mrekullia e tyre qëndron në pafajësi,
16 vite së bashku me ju
16 vite së bashku me ju
30.05.2017 | 03:47
Të nderuar klientë,Banka Ekonomike shënon 16 vite së bashku me ju, duke qenë e vetmja bankë me